Wolkenplafond

Wolkenplafond


Binnen schijnt de zon altijd.

 1. Wolkenplafond haal buiten naar binnen

  Leafs

  Wolkenplafond - Een systeemplafond leent zich uitstekend voor creatieve lichteffecten zoals een verlicht fotoplafond. Door afbeeldingen op lichtdoorlatende opaal platen te printen en te bevestigen in een systeemplafond frame - verlicht door led verlichting -ontstaat een ruimtelijk effect.

  Lees meer

 2. Plafond voor ziekenhuis

  Interieur ziekenhuis healing environment

  Plafond voor ziekenhuis - Fotoplafond.nl biedt ruimtelijke interieur oplossingen. Al jaren lang verzorgen wij printwerk voor aan muren en plafonds, om de ruimte te beïnvloeden. Doormiddel van lichtdoorlatende opaal platen te bevestigen in een systeemplafond en led verlichting erboven te plaatsen creëren we een ruimtelijke omgeving. Zo kunnen we bijvoorbeeld lucht afbeeldingen rechtstreeks hierop printen, zodat het lijkt alsof je door een dakraam kijkt.

  Lees meer

 3. Verlicht Systeemplafond – Unieke verlichting voor gesloten ruimtes

  Fotoplafond spreekruimte

  Verlicht systeemplafond - Heeft u een systeemplafond, dan kunt u natuurlijk kiezen voor ledverlichting in uw systeemplafond. Maar wilt u sfeer in een gesloten ruimte, dan kunnen wij zorgen voor verlichting boven het systeemplafond met daaronder lichtdoorlatende opaalplaten met fotoafbeelding.

  Lees meer

 4. Daglicht plafond creëert daglicht in gesloten ruimte

  Foto op plafond en wand healing environment

  Daglicht plafond - Creëer daglicht in een gesloten ruimte door foto afbeeldingen aan de wand of het plafond te bevestigen. Door afbeeldingen te combineren met led verlichting zorg je voor het daglicht effect in de ruimte.

  Lees meer

 5. Systeemplafond met foto

  Montage

  Systeemplafond met foto - Gebruikt u in uw pand een systeemplafond of bent u van plan dit toe te passen? Denkt u dan ook eens aan om een foto in uw systeemplafond toe te passen. Dit geeft uw interieur net dat stukje onderscheid wat u nodig heeft. Bovendien creëert u hierdoor een compleet andere sfeer.

  Lees meer

 6. Tandarts inrichting

  Wolkenplafond zonnestudio

  Tandarts inrichting - Een patiënt zit over het algemeen niet voor zijn of haar plezier op een tandarts stoel. En als er dan ook nog eens gekeken moet worden naar een kaal plafond, werkt dat niet rustgevender voor de patiënt. Vaak wordt er al gebruik gemaakt van een schilderij of een tekening. Maar wat nou als het ook nog eens van bovenaf wordt verlicht door led verlichting?

  Lees meer

 7. Wachtkamer inrichting

  Tandarts Utrecht

  Wachtkamer inrichting - Vanaf nu wordt wachten voor patiënten als een stuk prettiger ervaren. De meeste mensen ervaren een dokters- of tandartsen bezoek als vervelend. Zeker wanneer dit ook nog eens in een saaie wachtkamer zonder uitstraling is. Bovendien is een bezoek aan een tandarts of huisarts voor veel mensen vaak al spannend genoeg.

  Lees meer

 8. Healing environment

  Daglicht

  Healing environment is een ontwerpvisie welke wordt toegepast om een aantrekkelijke (interieur) omgeving te creëren voor het welzijn van patiënten in met name zorg instellingen zoals ziekenhuizen.


  Lees meer

 9. Projectinrichting ziekenhuis

  Interieur ziekenhuis healing environment

  Fotoplafond "bloemen" toegepast in de MRI ruimtes van het Deventer Ziekenhuis. Medewerkers van het ziekenhuis en met name de patiënten zijn laaiend enthousiast over de wijze waarop het "saaie" systeemplafond is omgebouwd tot een echte blikvanger.

  Lees meer